Kattenpension – Kattenhotel

Shakira

Reserveren kat vakantie opvang in het pension

In de vakantieperiodes is het meestal druk, reserveer daarom tijdig de vakantieopvang voor uw kat in het pension. 

Wij gebruiken Kennelcare als reserverings- en factureringssysteem. Met dit systeem krijgt u als klant een eigen account waarin uzelf alle contact-, katten-, reserverings- en factuurgegevens kunt inzien en beheren. U vult 1 keer alle gegevens in en daarna kunt u in het vervolg eenvoudig met een paar klikken een reservering doen, hierop zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Let op: het pension is volgeboekt van donderdag 15 juli t/m zondag 12 september 2021. *

Algemene voorwaarden

Hieronder vind u onze algemene voorwaarden. Deze bestaan uit de algemene Dibevo dierenpension voorwaarden en aanvullende voorwaarden met betrekking tot gezondheid en betaling.

Dummy - not displayed - simulate all toggles are closed.

Algemene Dibevo dierenpension voorwaarden

Kattenpension Shakira is lid van de brancheorganisatie Dibevo, wij hanteren daarom de algemene Dibevo voorwaarden zoals die zijn bepaald voor Dibevo dierenpensions. In de Dibevo voorwaarden zijn de rechten en plichten van de consument en pensionhouder vastgelegd, dit schept duidelijkheid en geeft u als consument extra zekerheid.

Meer informatie over brancheorganisatie Dibevo en de door Dibevo opgestelde algemene voorwaarden kunt u hier bij Dibevo lezen. De algemene Dibevo voorwaarden kunt u rechtsonder op de Dibevo pagina downloaden (PDF). Om dit bestand te lezen heeft u het programma Acrobat Reader nodig.

Aanvullende voorwaarden met betrekking tot gezondheid

 • De inenting tegen niesziekte is verplicht en moet minimaal 2 weken en maximaal 12 maanden voor aanvang van het verblijf worden gegeven
 • De inenting tegen kattenziekte is verplicht en moet minimaal 2 weken en maximaal 36 maanden voor aanvang van het verblijf worden gegeven.
 • Het kattenpaspoort / entingboekje dient u mee te nemen (en in het pension achter te laten) bij het brengen van uw kat.
 • Katers moeten gecastreerd zijn.
 • Uw kat moet vrij van vlooien en wormen zijn wanneer u hem brengt, dus ontworm en ontvlooi uw kat 1 à 2 weken voordat hij naar het pension wordt gebracht. Zien wij vlooien en/of wormen tijdens het verblijf van uw kat, dan zullen wij hem/haar hier uiteraard voor behandelen. Deze kosten zijn voor uw rekening.
 • Wij adviseren u om uw kat(ten) in het voorjaar te laten enten. Dan is uw kat in de drukke periode goed beschermd. De entingen moeten in orde zijn, anders kunnen wij het verblijf van uw kat weigeren, de verblijfskosten blijven dan onverminderd verschuldigd.
 • Niesziekte kan veroorzaakt worden door verschillende virussen, zoals Het feline calicvirus en het feline herpesvirus en daarnaast bacteriën als Bordetella bronchiseptica en chlamidophila felis. Vaak is er sprake van meerdere verwekkers. De enting tegen niesziekte biedt geen volledige bescherming (vergelijkbaar met een griepprik), maar het maakt de symptomen van de ziekte een stuk minder heftig. Als een kat symptomen van niesziekte vertoont, zetten wij deze kat apart en in overleg met onze dierenarts bepalen we wat deze kat nodig heeft om weer op te knappen. Tegen de virussen bestaat geen medicijn, de bacteriële infectie kan met antibiotica behandeld worden. De katten die bij deze kat in de ruimte zaten zullen wij extra in de gaten houden en wij zullen de eigenaren op de hoogte brengen. Als de kat binnen een week na thuiskomst toch niesziekte krijgt kan de klant via onze dierenarts op onze kosten medicijnen hiervoor krijgen. Kosten van de eigen dierenarts van de klant worden niet vergoed.

Aanvullende voorwaarden met betrekking tot betaling

 • Wij vragen geen aanbetaling.
 • De verblijfskosten dienen uiterlijk 14 dagen voor ingang van de verblijfsperiode op de door ons aan­gegeven bankrekening te worden overgemaakt.
 • Wij verzoeken u de betaling via ons online reserveringsysteem te doen (via iDEAL) of d.m.v. een bankoverschrijving.
 • Pinnen is bij ons niet mogelijk, u kunt in het dierenpension alleen gepast contant betalen.

Korte handleiding Kennelcare

Hieronder vind u een korte handleiding Kennelcare met informatie over het aanmaken van een klant account, invoeren kat gegevens, maken van de  reservering en de betaling. De handleiding wordt binnenkort verder aangevuld.

Mocht u tegen problemen aanlopen, laat het ons weten, we helpen u graag verder!

Dummy - not displayed - simulate all toggles are closed.

Uw eigen account aanmaken

Heeft u nog geen account? Deze kunt u eenvoudig aanmaken via de “Registreer hier” link op het inlog formulier. Na registratie en inloggen kunt u uw contactgegevens en de gegevens van uw kat(ten) toevoegen en de reservering maken.

Online betalen met iDEAL

De iDEAL betaal optie vind u bij de (concept) factuur, rechts onder op de pagina.