Kattenpension – Kattenhotel

Shakira

Gerda van den Berg

Poezenhotel – Poezenpension Shakira

Ik ben Gerda van den Berg en woon nu zo’n 19 jaar in Diever, samen met mijn dochter, 2 honden en 5 katten. Van kinds af aan ben ik met dieren bezig geweest, ook al waren mijn ouders er geen liefhebbers van. Honden uitlaten, alle dieren van de buren verzorgen tijden de vakanties, gewonde dieren mee naar huis nemen en verzorgen, alles draaide om dieren.

Toen ik ging studeren en werken kwamen de dieren een tijd op de achtergrond te staan, maar met het verhuizen naar de landelijke omgeving in Drenthe werden de dieren weer belangrijker en besefte ik dat het werken met dieren voor mij veel belangrijker is dan welk ander werk dan ook.

Met het poezenhotel is een lang gekoesterde wens dan ook in vervulling gegaan.

Poes Shakira

Waarnaar het poezenpension is vernoemd

Shakira was de naam van één van onze katten, de grootste knuffel kat die ik ken. Toen ik op een dag terugkwam van een wandeling met onze hond, liep er direct achter ons aan een poes mee de tuin in, ze was heel erg vermagerd, snotterig en ziek. Ze keek rond alsof ze zeggen wilde: hier ben ik dan en kwam direct kopjes gevend met ons mee naar huis.

Omdat ze van niemand in de buurt bleek te zijn hebben we haar weer opgelapt en is ze vanaf dat moment bij ons gebleven. Ze was een allemansvriend, mensen, honden, katten, iedereen was haar vriend. Het poezenpension hebben we vernoemd naar Shakira. Ze heeft jarenlang gezellig op het bankje voor het poezenpension gelegen en verwelkomde iedereen die langs kwam. In 2016 werd ze ziek en is ze helaas overleden, maar ze leeft nog voort in het poezenhotel.

Reserveren met uw eigen account.
In de vakantieperiodes kan het druk zijn, reserveer tijdig het verblijf van uw kat

Tarieven voor het verblijf
Korting bij meerdere katten
Korting bij langdurig verblijf

Informatie over de verplichte vaccinaties tegen nies- en kattenziekte, voeding, gedrag en territorium, brengen en ophalen.

Rondleiding in het poezenhotel

In het nieuws

Overweegt u uw kat bij ons te laten logeren? Kom dan eens langs om kennis te maken en krijg een rondleiding door het kattenpension. In de onderstaande sneak-preview video kunt u al even kennis maken met Gerda en een indruk krijgen van het poezenpension. Deze reportage is gemaakt door RTV Drenthe op nieuwjaarsdag 2020.