Kattenpension – Kattenhotel

Shakira

In ons kattenhotel kunnen de katten in de verwarmde kattenkamers en buitenrennen vrij rondlopen, spelen en klimmen of op een rustig plekje slapen. In elke kattenkamer zijn (hang)mandjes, een grote klim/krabpaal, een stoel met heel brede armleuningen (waarschijnlijk speciaal ontworpen voor katten…), relaxplekken meubel, kussentjes, dekentjes en speeltjes aanwezig.

De katten kunnen vrij rondlopen in de kamer en door het kattenluikje of de deur naar de buitenren gaan. In elke buitenren staan een klimboom, gestapelde houtblokken en een paal met lig en uitzicht plaatsen om lekker te kunnen klauteren en spelen in de buitenlucht. Uw kat kan zich op meerdere niveaus terugtrekken om lekker te luieren en te slapen. Rond de buitenrennen staat kattenkruid waar de katten in de zomer lekker aan kunnen snuffelen en knabbelen.

In de verblijven van het kattenhotel hebben de katten altijd bakjes met vers water en kattenbrokjes tot hun beschikking. Mocht u uw kat liever uw eigen voer meegeven, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Voor de meeste katten is het fijn om vrij rond te kunnen lopen, maar als uw kat zich niet op zijn gemak voelt in de groep kan hij of zij ook in een eigen kooi worden geplaatst. In elke kooi staat een mandje, een lig plateau, eigen voer en water, speeltjes en een kattenbak. De kooien zijn extra ruim (afmetingen breedte 125 x diepte 85 cm). Als het niet te druk is in het kattenhotel en er nog kooien vrij zijn kunnen twee aanliggende kooien worden samengevoegd door het weghalen van het tussenschot. Hierdoor ontstaat een extra grote kooi van 250 x 85 cm, uw kat heeft dan veel meer bewegingsruimte.