Kattenpension – Kattenhotel

Shakira

Dierenasiels Drenthe | Kattenopvang

31-03-2020 | Dierenartsen | Kattenopvang | Dierenbescherming | Katten gezondheid

Provinciaal Drents Dierentehuis Beilen

Het Drents Dierentehuis (Beilen, Drenthe) is opgericht in 1968 en is het enige dierenasiel in de provincie Drenthe. Het Drents Dierentehuis biedt opvang aan zwerf en afstandsdieren. Het doel is hun verblijf zo prettig mogelijk te maken tot zij herplaatst worden bij een nieuwe eigenaar. Bent u op zoek naar een kat of kitten kijk dan eerst eens bij een dierenasiel bij u in de buurt!

Kattenpension Shakira is sponsor van het Drents Dierentehuis Beilen.

Kattenopvang Bastet

Kattenopvang Bastet (Munnekezijl, Friesland) vangt álle katten op ongeacht hun achtergrond of “problemen”, denk bijvoorbeeld aan senioren, onzindelijke of verwilderde katten. Ze helpen bij huisuitzettingen waarbij dieren vaak de dupe zijn en vangen zwerfkatten ( vaak met een nestje kittens) op. Ook afstandskatten waar de eigenaar door omstandigheden niet meer voor kan zorgen nemen ze op. Ze zijn ook actief betrokken bij diverse vangacties in de regio om zo het zwerfdierenprobleem te verkleinen en de dieren medische hulp te geven en ze te steriliseren en castreren. Als de katten er klaar voor zijn gaan ze op zoek naar een nieuw thuis. Mocht dat uiteindelijk niet meer tot de mogelijkheden behoren dan worden ze tot hun einde liefdevol verzorgd.

Villa Vacht

Villa Vacht is een permanent thuis voor verlamde katten. Het is een magisch plekje voor katten die in onze maatschappij niet snel een kans krijgen. Villa Vacht geeft katten met een verlamming een kans, een leven, een furr-ever home! De katten krijgen zelfs therapie en leren soms zelfs weer lopen. Villa Vacht is volledig afhankelijk van donaties je kunt o.a. doneren door ‘virtueel vriendje’ te worden met een van de katten. Help je mee?