AVG  (Algemene Verordening Gegevensbescherming)

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is een privacywet die geldt in de hele Europese Unie (EU). Dankzij de AVG is de bescherming van persoonsgegevens in alle landen van de EU op dezelfde manier geregeld en gelden in elke lidstaat dezelfde regels.

Om te voldoen aan de Europese richtlijnen met betrekking tot de AVG dient elk bedrijf ook een AVG verklaring zoals hieronder te publiceren.

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Kattenpension Shakira kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Kattenpension Shakira en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier of reserveringsformulier op de website, telefonisch, mail of andere wijze aan Kattenpension Shakira verstrekt.

Kattenpension Shakira kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Naam en telefoonnummer van uw contactpersoon bij noodgevallen
  • Naam en telefoonnummer van uw dierenarts
  • Reserveringsgegevens: van/tot datum, aantal katten, eventueel opgegeven bijzonderheden met betrekking tot de reservering.
  • Gegevens van uw kat(ten): naam, geboortedatum, geslacht, sterilisatie/castratie gegevens, chip nummer, entdatum voor niesziekte en kattenziekte, eventueel door u opgegeven bijzonderheden van uw kat.

Waarom Kattenpension Shakira gegevens nodig heeft

Kattenpension Shakira verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Wij nemen alleen contact met u op m.b.t. een verzoek om informatie (op uw verzoek), reserveringen, haal en brengtijden van uw katten, betalingen en bij noodgevallen.

Daarnaast kan Kattenpension Shakira uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit dienstverlening voor het verblijf van uw kat(ten) in Kattenpension Shakira.

Hoe lang Kattenpension Shakira gegevens bewaart

Kattenpension Shakira bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen van informatie met anderen

Kattenpension Shakira verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u (bijvoorbeeld een dierenarts), of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Kattenpension Shakira zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiliging van uw gegevens

Kattenpension Shakira neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

De website van Kattenpension Shakira maakt hiervoor o.a. gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Uw gegevens worden niet op de website opgeslagen. Daarnaast worden uw gegevens volgens AVG richtlijnen opgeslagen en beschermd.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Kattenpension Shakira verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Kattenpension Shakira op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kattenpension-shakira.nl is een website van Kattenpension Shakira.

Kattenpension Shakira is als volgt te bereiken:
Kastanjelaan 7
7981ND
Diever
0521-590915
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kamer van Koophandel: NL 32064944